Ihmiset

Hyvät ja tasokkaat raaka-aineet ovat kaiken perusta

– Saksassa on tällä hetkellä noin 250 Michelin tähtiravintolaa, Suomessa noin viisi. Kaikki huippukokit osaavat tehdä hyvää ruokaa mutta jos teet sitä samasta possunfileestä niin se on tylsää. Minä satsaan raaka-aineisiin kuten poroon, Pielisen muikkuihin, Kitkan muikun mätiin, lakkoihin, puolukkaan tai mustikkaan, ne ovat jollakin tavalla aina mukana menussa ja olen silloin muihin verrattuna ihan eri tasolla, sanoo kaksinkertainen Michelin kokki Sauli Kemppainen.

Sain juttuvinkin Käyrämön Keitaalta Pertti Forströmiltä, hänen hyvä ystävänsä ja tuttunsa Sauli Kemppainen oli tulossa vierailulle. Sauli Kemppainen on suomalainen huippukokki, kaksi Michelin tähteä saavuttanut keittiöpäällikkö. Hän on toiminut keittiöpäällikkönä myös Gordon Ramseyn kansainväliseen

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä