Ajankohtaista

Muistatko Revontulten Tenavatähdet? – 20 vuotta sitten kerroimme että voitto meni Muonioon

Muoniolaisesta Elias Helmisestä Revontulten Tenavatähti – Kelujärven Tea Mäkihalvarille sarjavoitto, uutisoi Sompio torstaina 27. marraskuuta 2003.

Puolakkavaaran sisaruksista vanhin Bertta Kuusela oli valinnut kappaleen Aikakoneen albumilta. Saima Kuusela Puolakkavaarasta oli kisassa toista kertaa mukan. Syykin on selvä: Hän pitää laulamisesta. Martta Kuusela Puolakkavaarasta oli myös toisessa kisassaan. Kappaleensa hän oli valinnut reilusti lastenlaulujen joukosta. Sini Alatalo oli kilpailijoista toinen joka oli valinnut kappaleekseen Rakkauden haudalla. Enontekiöläinen kertoo kiertävänsä kisoja ja olleensa mukana Sodankylässä kerran aikaisemmin. Tea Mäkihalvari lauloi kappaleen Rakkauden haudalla. Tea on Kelujärveltä, kisassa hän on ollut mukana aikaisemminkin. Maarinka Laakso on iästään huolimatta kisaveteraani. Kittilässä tuli voitto ja kotikylässä yleisö valitsi hänet suosikikseen. Ida-Maria Helanderille kisa oli kolmas. Viime kauden sarjavoiton laulanut Ida-Maria on ehtinyt esiintyä myös nuorisobändin solistina Ivalossa. Eeva-Maria Palola lauloi Mombasan. Kirkonkyläläinen Eeva-Maria on kilpaillut aikaisemmin kahdesti ja laulaa Lumen Laulu -kuorossa. Kuva: Sompio

Vuoden 2003 Revontulten Tenavatähtikisa oli kauempaa saapuneiden juhlaa. Kitisenrannan salintäyteinen asiantunteva yleisö äänesti vuoden 2003 Revontulten Tenavatähdeksi muoniolaisen Elias Helmisen. Järjestyksessään hän on 14. Sodankylässä valittu tenavatähti ja tittelin haltijana neljäs poika.

Tuomar

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä