Ihmiset 

Pizza maistuu vielä niitä lukemattoman määrän tehneille Pizza-Paikka a`la Rieston yrittäjille. Sirpa Misikangas välttelee vehnää, mutta toisinaan hän syö gluteenittoman pizzan. Ravintolan teippaukset ovat Veikko Alarieston tekemät. Kuva: Elina Melamies

Pizzaa on saanut samasta paikasta kohta 34 vuotta – yrittäjät etsivät jatkajaa joka arvostaa perinteitä

Pizza-Paikka a`la Rieston yrittäjät harmittelevat, että toistaiseksi jatkajan saaminen on jäänyt kiinni rahoituksen puutteesta.

Jos rahoitus olisi onnistunut, Sirpa Misikangas ja Veikko Alariesto olisivat Pizza-Paikka a`la Rieston entisiä omistajia.

– Hakijat ovat olleet hyvä, mutta raha on nykyään niin kallista, ettei sitä saa ilman omaa rahaa, he harmittelevat.

Sirpa Misikangas kertoo haluavansa luopua ravintolasta, sillä h

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä