Urheilu

Tähti-Volleyn B-tytöt ovat pelanneet SM-sarjaa hienosti sijoittuen 29/117 sijalle. Joukkueessa on pelannut Tornion Lentis88:sta neljä tyttöä. Tytöt ottivat myös Pohjoisen Aluemestaruus- pronssia. Johtoryhmä antoi myös pienen muistamisen B-tyttöjen ansiokkaasta valmennuksesta Teijo Jaakolalle ja Marika Lenkolalle. Kauden pelaaja: Ella haverinen. Valmennus halusi palkita jokaisen tytön vielä erikseen omilla palkinnoillaan. Kuvassa: Marika Lenkola, Nella Kurkela, Ella Haverinen, Venla Mikkola, Janette Jaakola, Viivi Postila, Mette Willman ja Teijo Jaakola. Kuvasta puuttuvat: Emma Postila, Kenttä Iiris, Julia Tallgren ja Fanny Pakisjärvi.

Tähti-Volley palkitsi kauden päätteeksi pelaajiaan – katso kuvagalleria palkituista

Tähti-Volleyn päättäjäisissä raikui ilo ja nauru, kun isommat ja pienemmät lentopalloilijat näyttivät opittuja taitojaan vanhemmilleen. Nyt katse ja reenit suunnataan kesäkuun alussa olevaan Joensuu Power Cup -turnausreissuun.

Päättäjäiset juhlittiin lähemmäs 100 hengen voimin Sodankylän Liikuntahallilla.

Jokaisesta joukkueesta palkittiin vuoden pelaaja sekä vuoden tsemppipelaaja. B- junioreiden kohdalla tehtiin tänä vuonna poikkus valmentajan pyynnöstä, hän halusi palkita jokaisen juniorin.

Tähti-Volley kiittää kaikkia se

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä