Tapahtumajutut

Tänne mennään on nyt Tapahtumien Lappi

Suunnitteletko satojen ihmisten festareita, metsästysseuran talkoita tai marttakerhon rieskanpaistoiltaa? Joka tapauksessa sinun kannattaa ilmoittaa pieni tai suuri tapahtuma tai kokoontuminen Tapahtumien Lappiin.

Sompion Tänne mennään ja Järjestöpalsta muuttuvat Tapahtumien Lapiksi. Siellä voit ilmoittaa tapahtuman ja kokoontumisen ilmaiseksi entiseen malliin, ja ne löytävät tiensä lehden sivuille. Uutta on se, että Tapahtumien Lapin kautta ilmoitetut tapahtumat ja kokoontumiset löytyvät jatkuvasti päivittyvinä myös Sompio-lehden nettisivujen tapahtumakalenterista. Päivittyvä kalenteri palvelee entistä paremmin lehden lukijoita.

Uusi Tapahtumakalenteri löytyy sekä Sompio-lehden netistä heti etusivulta ja myös sivuston ylävalikosta Tapahtumat-osion alta sivulta www.sompio.fi/tapahtumat.

Lähtiskö pilkkikisoihin? Ilmoita tapahtumasi Tapahtumien Lapissa, niin siitä tietävät muutkin.

Tapahtumien Lappi kokoaa Lapin kaikkien kuntien tapahtumat yhteen paikkaan. Tapahtumien ilmoittaminen ja rekisteröityminen palveluun on ilmaista. Ohjevideot neuvovat yhdistys- ja yritysprofiilin sekä myös tapahtumien luomisessa järjestelmään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hilla Groupilla on Lapissa kahdeksan paikallis- ja kaupunkilehteä- ja kaupunkilehteä: Enontekiön Sanomat, Inarilainen, Sompio, Kittilälehti, Luoteis-Lappi, Meän Tornionlaakso, Koti-Lappi, Kotikulmilta ja Kuusamon Seutu.

Tapahtumien Lapin kautta kaikki tapahtumat päätyvät tapahtumakunnalla ilmestyvän Hilla Groupin paikallis- tai kaupunkilehden verkkosivuille ja printtilehteen automaattisesti.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä