Ihmiset 

Riitta Paavilainen on opettanut kotitaloutta sodankyläläisille usealla vuosikymmenellä. Chaîne de Rôtisseurs -järjestöön kuuluva Paavilainen tunnetaan ruokaohjeistaan, jotka on kerätty Sodankylän herkut Riitta Paavilaisen tapaan -kirjaksi. Tekemänsä mämmin hän tarjoilee perinteisestä tuohirovesta. Kuva: Elina Melamies

Tee pääsiäiseksi Riitta Paavilaisen syvänkokkoset

Miten ainoan kalenterissamme liikkuvan juhlan viettopäivä määräytyy? Kannattaako mämmille antaa mahdollisuus? Entä miten pasha kuuluu nauttia? Monta sodankyläläistä opettanut ruoka-asiantuntija kertoo.

Tässä kodissa näkyy pääsiäinen. Se kukkii ikkunalaudan narsisseissa, vihertää pöydällä rairuohon, ohran ja herneenversoina sekä keltaisista kukka-asetelmista ja virpomisvitsoista. Ne kaikki kultaa ikkunoiden täydeltä loistavan kevätauringon valo.

Riitta Paavilaisen luona vieraat saavat arvuutella kui

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä