A-
A+
A-
A+
– Meillä pääsee tekemään kaikkea mahdollista ravintolatoimintaan liittyvää. Kahta samanlaista työpäivää ei varmastikaan tule, lupaa ravintola Tähden ravintolapäällikkö Kristiina Siirtola.
Yhtiön tavoite olla alan vetovoimaisin työpaikka tarkoittaa käytännössä sitä, että työn motivaatiotekijöihin ja työviihtyvyyteen kiinnitetään jatkuvasti huomiota.
– Esimerkiksi meillä Sodankylässä työyhteisö on kuin pieni perhe. Tuemme toisiamme ja olemme kaikki äärimmäisen sitoutuneita palvelemaan asiakkaita, kuvaa varuskuntaravintola Tähden ravintolapäällikkö Kristiina Siirtola.
Hän korostaa työn monipuolisuutta varuskuntaravintolassa.
– Meillä pääsee tekemään kaikkea mahdollista ravintolatoimintaan liittyvää. Kahta samanlaista työpäivää ei varmastikaan tule.
Sodankylän varuskuntaravintolassa on töitä ammattikokista lähtien, mutta on mahdollista myös suorittaa ravintola-alan tutkinto työn ohessa oppisopimuskoulutuksen kautta. Yhtiö haluaa kantaa osansa yhteiskuntavastuusta kouluttamalla ja luomalla työpaikkoja niin nuorille kuin alan vaihtajille.
– Käytännössä haemme lähes jatkuvasti ravintolaan erilaisiin tehtäviin tekijöitä, Siirtola vinkkaa.
Nykyisin Leijona Cateringin 510 ammattilaista valmistaa vuorokaudessa noin 70 000 annosta ruokaa yli 60 ravintolassa Raaseporista Sodankylään. Tänä vuonna 10 vuotta täyttänyt Leijona on toimintavarma ja turvallinen, uudistuva, ajan hermolla pysyvä ruokapalveluyhtiö ja luotettava työnantaja.
Leijona Cateringin kehittyminen näkyy konkreettisesti muun muassa siinä, miten vastuulliset asiat huomioiden yhtiö päättää raaka-ainevalinnoista ja miten tarjottavia ruoka-annoksia kehitetään jatkuvasti ravitsemussuositusten mukaisesti.
– Seuraavan vuosikymmenen kuluessa haluamme edelleen uudistaa Leijonaa ja kehittää vetovoimaista työpaikkaa, jossa innostuneet osaajat työskentelevät. Leijona on taloudellisesti kannattava ja luotettava kumppani asiakkailleen nyt ja tulevaisuudessa, linjaa toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo.
Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.
Leijonalaiset luovat eväitä hyvään elämään Puolustusvoimissa, Rikosseuraamuslaitoksen ravintoloissa ja monissa muissakin valtion taloissa. Astelipa ravintolaamme asiakkaaksi varusmies, kenraali, vanki tai poliisi, hän saa meitä laadukkaista raaka-aineista kokattua herkullista ja terveellistä ruokaa. Näin se luottamus voitetaan päivästä toiseen.
Meillä hyvältä maistuva työ syntyy monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä letkeässä ja turvallisessa leijonalaumassa, jossa työskentelee niin kokkeja, vuoropäälliköitä, ravintolatyöntekijöitä ja eri alojen asiantuntijoita. Leijonalaisesta saat hyvän työkaverin: hän on rohkea, oppii uutta ja kehittää, tarttuu rivakasti toimeen sekä kantaa kortensa yhteiseen kekoon.
Omaa elämää on helppo suunnitella ja rakentaa silloin, kun työpaikkaan voi luottaa, palkka on ajoissa tilillä ja työajat kalenterissa. Leijonalaisuudessa on muitakin etuja: saat esimerkiksi rahaa vapaa-ajan viettoon, vatsan täyteen töissä hyvin edullisesti sekä kattavat työterveyden palvelut käyttöösi.
Olemme sataprosenttisesti kotimainen firma, joka huolehtii pippurisella lämmöllä kaikista ihmisistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Luomme eväitä hyvään elämään!
Katso Leijona Cateringin avoimista työpaikoista.
Leijona Catering on mukana Sodankylässä Osaamista pohjoisella otteella - koulutus- ja rekrytointimessuilla 1.12. klo 10-15 REDUn Sodankylän toimintayksikössä (Kaarrostie 12).
Tule tapaamaan ja keskustelemaan Kristiina Siirtolan ja Heidi Lehden kanssa työmahdollisuuksista Leijona Cateringilla.
TIETOLAATIKKO