Hirsitalo pohjoiseen? Jos haluat enegiatehokkaan loma-asunnon Lappiin, PolarHousen laatu puhuu puolestaan

Tunturikeskuksien läheisyydessä liikkuva on taatusti huomannut kodikkaat ja lämpöä huokuvat hirsitalot. Ne herättävät kakkosasunnosta haaveilevan kiinnostuksen, ja taatusti myös mökkikuumeen.

Tunturin kupeessa tontit ovat yleensä rinteessä ja vaativat yleensä osittain maan sisään rakennettavan kellarikerroksen. Näin syntyi myös perheen iso ja tyylikäs huvila. Betonista rakennettu alakerta verhoiltiin paikallisten rakennusmääräysten mukaisesti liuskekivillä.

Meri-Lapissa, Keminmaassa valmistetaan PolarHousen laadukkaat lämpöhirsitalot, jotka toimivat jo monen pohjoisen lomailijan asuntona.

Energiatehokas lämpöhirsi kasvattaa suosiotaan. Vuonna 2002 perustetun PolarHousen toimitusjohtaja Sameli Lähdesmäki kertoo, että mökit eivät ole enää pelkkiä mökkejä, vaan kakkosasuntoja kaikkine nykyaikaisine mukavuuksineen.

– Kiinnostus perinteikkään talotehtaamme lämpöhirsitaloihin on koko ajan kasvamassa, itsekin jo useamman PolarHousen mökin elämänsä aikana rakentanut Lähdesmäki toteaa.

Laatu puhuu puolestaan. Korvasta korvaan siirtyy tieto laadukkaista, kestävistä ja energiaa säästävistä lämpöhirsitaloista.

PolarHousen lämpöhirsitalot ovat tuttu näky Levillä ja Ylläksellä. Tulevaisuudessa yrityksen tavoitteena on olla vahvemmin mukana myös suuremmissa kohteissa ja aluerakentamishankkeissa. Kuvassa suunnittelupäällikkö Nanna Unhola sekä myynti- ja markkinointijohtaja Ville Köngäs.

Asiakkaan toiveet otetaan huomioon mahdollisimman hyvin, kun PolarHouse suunnittelee talopaketin, ja yhtiö on tukena aina talon valmistumiseen saakka.

– Talopaketti voidaan suunnitella siten, että asiakas voi ottaa rennosti ilman rakentamisesta aiheutuvia paineita, vaikka toisella puolella maata, Lähdesmäki sanoo.

Myynti- ja markkinointijohtaja Ville Köngäs kertoo, että PolarHousella on myös mahdollista koota yhteistyökumppaneiden kanssa paketti täysin muuttovalmiiksi asiakkaan mieltymysten mukaan.

– Meillä on paikallistuntemusta sekä luotettavat yhteistyökumppanit. Asiakas voi olla turvallisin mielin, vaikkei pääsisi rakennuksella päivittäin käymään, Köngäs toteaa.

PolarHousen toteuttama hirsitalo sisältä. Avaraa tilaa ja tyylikkäitä yksityiskohtia.

Jos lukuisista mökki- ja huvilavaihtoehdoista ei löydy sopivaa, ei hätää. PolarHousen mallit taipuvat moneen makuun.

– Pystymme auttamaan visioiden toteuttamisessa ruutupaperilta todeksi, Köngäs mainitsee.

Asiakkaiden yksilölliset tarpeet otetaan huomioon aina tarjousvaiheesta alkaen. Talon ulkonäköä sekä pohjaratkaisua voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

PolarHousen Aava-malliston tyyliä: Isot ikkunat ovat näyttäviä niin sisältä kuin ulkoa.

Yksi suosituimpia malleja on Aava huvila, joita näkyy paljon Levin ja Ylläksen maisemissa. Mallissa on korkea harjanne, ja päädyissä suuret ikkunat.

– Muokkailemme pakettia aina joustavasti asiakkaan tarpeen ja mieltymysten mukaan. Esimerkiksi Aava huvilasta on mahdollista tehdä myös paritalo, Lähdesmäki kertoo.

PolarHousen mökkeihin pääsee tutustumaan Levillä 22.heinäkuuta, jolloin tunturissa järjestetään myös Extreme Triathlon tapahtuma.

PolarHousen toimitusvalmiita elementtien osia.

PolarHouse esitteessä on laajemmin eri vaihtoehdoista.

Tilaa PolarHousen esite >>