Kuinka saada luottokortti heti käyttöön

Onko mahdollista saada luottokortti heti käyttöön? On, mutta se riippuu monesta tekijästä, kuten pankin prosessien nopeudesta, hakijan luottoluokituksesta sekä kortille haluttavasta luottorajasta. Huomaathan, että kortti on mahdollista saada, positiivisen luottopäätöksen jälkeen, heti puhelimeen virtuaalisena, mutta fyysisen muovikortin kanssa pitää odottaa hetki.

Mikäli koet puhelimella maksamisen epämukavaksi ja haluat odottaa fyysistä korttia, et tällöin voi valitettavasti saada luottokorttia heti käyttöön mistään pankista.

Yleensä fyysinen luottokortti tulee postitse kotiin noin viikossa korttihakemuksesta.

Virtuaalinen luottokortti

Virtuaalinen luottokortti on luottokortti digitaalisessa muodossa. Kortilla ostetaan tuotteita ja palveluita samaan tapaan kuin perinteisellä fyysisellä luottokortilla. Virtuaalinen luottokortti eroaa fyysisestä muovikortista siinä, että sitä ei ole olemassa fyysisessä muodossa, jota voisi pidellä kädessä. Nykypäivänä virtuaalinen luottokortti on koko ajan yleistyvä tapa käyttää luottokorttia.

Lisätietoa virtuaalisesta kortista

Pääset tutustumaan tarkemmin virtuaalisen luottokortin ominaisuuksiin vierailemalla suomalaisen Alisa Pankin verkkosivuilla. Voit verkkosivujen kautta myös ottaa suoraan yhteyttä pankin asiakaspalveluun ja saada lisätietoa virtuaalisesta luottokortista ja sen hakemisesta.