Ihmiset 

Jonne Schutskoff, Topi Rissanen, Antti Tervo ja Oskari Ristimella työskentelevät heinäkuun ajan keskuskeittiöllä. Pakkasta tyhjennetään uuden marjasadon varalle, ja keittiöllä syntyy esimerkiksi kylmäpuristettua variksenmarjamehua. Kuva: Elina Melamies

Kesäduuni keskuskeittiöllä tarjosi nuorelle yllätyksen: ”Täällä ei hirveämmin tehdä ruokaa”

Topi Rissanen, Jonne Schutskoff, Antti Tervo ja Oskari Ristimella ovat heinäkuun ajan paikassa, jossa on eniten Sodankylän kunnan työllistämiä nuoria.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kello kaksitoista on toisentyyppisissä ruuanvalmistuspaikoissa vielä kiireistä lounasaikaa, mutta Sodankylän keskuskeittiöllä on rauhallista. Kesätyöntekijät – Sodankylän kunnan työllistämät nuoret – puhdistavat tiloja ja ehtivät hyvin juttelemaan pestistään.

Se onkin heidän mielestään yksi kesätyöpa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä