Ihmiset 

Perinteinen koparakeitto veti ehdokkaita

Kopara on poron sorkka, josta tulee syötävää tuntien kypsennyksellä. Keskustapuolueen koparakeittojuhlassa kuunneltiin eduskuntavaalien alla tietysti vaalipuheita ennen ruokailua.

Kopara on poron sorkka, josta tulee syötävää tuntien kypsennyksellä. Keiton valmistelu alkaa nylkemällä koparat ja polttamalla koparoihin kiinni jääneet karvat. Koparoiden keittokuntoon saattaminen vaatii myös monta pesukertaa.

Katri Kulmuni Torniosta haluaisi kolmannelle kaudelle kansanedustajaksi. Hän ja ehdokaskollega Janne Kaisanlahti jättivät koparat muille syöjille ja nauttivat lihakeitosta. Ruokaseurana Jorma ja Mirja Kaaretkoski. Kuva: Elina Melamies
Ehdokkaat kertovat mielipiteensä siitä, tarvitaanko Lappiin nykyistä enemmän kaivoksia. Vastaajina Mari Penttinen, Laura Lakso, Mika Riipi, Katri Kulmuni, Janne Kaisanlahti, Tommi Lepojärvi ja Petteri Salmijärvi. Kuva: Elina Melamies

Koparoista syödään kaikki pehmeä. Syötävää kaivetaan myös veitsenkärjellä

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.