Ihmiset
Perinteinen koparakeitto veti ehdokkaita
Kopara on poron sorkka, josta tulee syötävää tuntien kypsennyksellä. Keskustapuolueen koparakeittojuhlassa kuunneltiin eduskuntavaalien alla tietysti vaalipuheita ennen ruokailua.
Kopara on poron sorkka, josta tulee syötävää tuntien kypsennyksellä. Keiton valmistelu alkaa nylkemällä koparat ja polttamalla koparoihin kiinni jääneet karvat. Koparoiden keittokuntoon saattaminen vaatii myös monta pesukertaa.
Koparoista syödään kaikki pehmeä. Syötävää kaivetaan myös veitsenkärjellä
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.