Tarvitsetko lainaa heti? Näin tunnistat luotettavan lainapalvelun

Perinteisessä kivijalkapankissa lainan hakemiseen liittyvä prosessi saattaa kestää viikkoja, jonka vuoksi lainan haku netistä kiinnostaa useita, mutta huolta aiheuttaa palvelujen luotettavuus.

Lainaa netistä on turvallista hakea, kunhan valitsee lainavertailupalvelun, jonka turvallisuuteen voi luottaa sekä missä lainanhakija voi valita luotonmyöntäjän, joka tarjoaa lainaa edullisella korolla. Monelle lainanhakijalle on myös tärkeää saada lainaa heti tilille ilman monimutkaista lainaprosessia tai vakuuksien hankkimista.

Mistä sitten tunnistaa luotettavan lainapalvelun ja missä laina pystytään kilpailuttamaan tehokkaasti, jotta lainan saa nopeasti tilille?

VertaaLainaa.fi on suomalainen lainavertailupalvelu

VertaaLainaa.fi on toiminut lainamarkkinoilla jo yli kymmenen vuoden ajan ja tuona aikana palvellut useita satojatuhansia suomalaisia lainanhakijoita.

VertaaLainaa.fi ei itse myönnä lainaa, vaan kilpailuttaa lainanhakijan lainahakemuksen kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joita on jopa yli kolmekymmentä. Lainanhakijan ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus, joka välitetään heti lähettämisen jälkeen useille lainanmyöntäjille.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkivät antamaan oman henkilökohtaisen tarjouksensa kilpailukykyisellä korolla ja lainaehdoilla. Nopeus on myös tässä kovassa kilpailutuksessa valttia, joten tarjoukset ovat katsottavissa ja vertailtavissa jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Lainatarjoukset on räätälöity valitun lainasumman ja laina-ajan mukaan, mikä auttaa valitsemaan lainatuotteen, joka on sopiva tarvitsemasi tuotteen tai palvelun rahoittamiseen. Voit valita lainan täysin oman harkinnan mukaan tai olla valitsematta yhtäkään lainatarjousta.

Lopullisen päätöksen teet sinä itse - lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on maksutonta ja riskitöntä.

Hae lainaa heti VertaaLainaa.fi ja katso millaisia tarjouksia saat

VertaaLainaa.fi palvelu sopii monelle

Netissä toimii lukuisia palveluita, joissa pystyy vertailemaan hintoja eri tuotteille ja palveluille. VertaaLainaa.fi palvelu on erikoistunut vakuudettomien lainojen kilpailuttamiseen ja palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi ilman takaajia tai vakuuksia 1000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon saakka. Palvelun kautta voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa nykyisen lainasi ja yhdistää useamman olemassa olevan lainasi yhteen selkeämpään ja edullisempaan yhdistelylainaan.

Palvelun ikäraja on 20 vuotta. Lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Selkeän ja yksinkertaisen hakulomakkeen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa ja lomake on alusta loppuun saakka suomenkielinen.

Lainatarjoukset on nähtävillä nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainasopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Laina maksetaan heti ilmoittamallesi pankkitilille ja lainan saat käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluat.

Hae lainaa heti ilman takaajia tai vakuuksia